У Радомишлі сьогодні дозволили роботу ринку – але з умовами

Шрифти

На черговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення про відновлення роботи ринку.

 

ПРОТОКОЛ №14
позачергового засідання міської комісії з питань
техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій
Радомишльської міської ради

14.05.2020 м. Радомишль

 

Присутні: члени комісії, керівники установ, підприємств, організацій.

Запрошені: голова Радомишльської РДА Віктор Пулковський, голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко, редактор Радомишльської районної громадсько-політичної газети «Зоря Полісся» Наталія Данилюк, директор ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД» Іван Голяка.

Головував: Володимир Тетерський – міський голова, голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Про ситуацію, яка склалася на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади щодо розповсюдження короновірусної інфекціїCOVID-19.

 

ДОПОВІДАЧІ:

 

Ніна Ляшевська – головний лікар КНП «Радомишльський ЦЕНТР ПМСД».

 

СЛУХАЛИ:

Про ситуацію, яка склалася на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади щодо розповсюдження короновірусної інфекції COVID-19.

ВИСТУПИЛИ:


Ніна Ляшевська – головний лікар КНП «Радомишльський ЦЕНТР ПМСД».

 

За результатами виступів, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення комісія (більшістю голосів) ВИРІШИЛА:

1. Інформацію про стан епідемічної ситуації на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади спричиненої коронавірусом CОVID – 19, взяти до відома.

2. Дозволити на період карантину, що встановлений в Україні ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД» здійснювати торгівельну діяльність об’єктів торгового обслуговування населення, які здійснюють торгівлю,лише за дотримання наступних умов:
– допуск працівників та відвідувачів на територію ринку у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, у тому числі виготовлених самостійно;
– проходження безконтактного температурного скринінгу працівників та відвідувачів;
– здійснення входу, виходу покупців виключно з вулиці Вокзальної;
– наявність вході (в′їзді) на територію ринку диспансерів з антисептиком;
– кількість відвідувачів, які одночасно перебувають на території ринку, не більше одного на 10 м² торгівельної площі;
– відстань між місцями торгівлі повинна становити не менш ніж 3 метри;
– проведення дезінфекції поверхонь торгових стелажів, прилавків кожні три години, прибирання та дезінфекція всіх приміщень з веденням відповідного графіку включаючи стаціонарні торгівельні місця в кінці кожного робочого дня;
– забезпечення постійного інформування відвідувачів щодо встановлених обмежень, яких необхідно дотримуватися;
– дотримуватися вимог щодо профілактичних заходів протидії поширення COVID-19 та оперативного усунення порушень.

3. Відповідальність за виконання пункту 2 покладається на адміністрацію ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД».
4. Директору ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД» І.Голяці:
4.1.Забезпечити інформування комісії про фактичний стан виконання даного протокольного рішення, через сектор цивільного захисту населення міської ради.
5. Завідувачу сектору цивільного захисту населення міської ради С. Ястрембовичу:

5.1. Відповідно до розпорядження міського голови № 48-о від 01.04.2020 «Про утворення міжвідомчої комісії щодо перевірки фактичного стану виконання рішень міської комісії з питань ТЕБ та НС відносно ТОВ « Північна торгова компанія ЛТД»» забезпечити перевірку фактичного стану виконання пункту 2даного протокольного рішення адміністрацією ТОВ «Північна торгова компанія ЛТД».